ACN Madrid.-La ministra d’Educació, Isabel Celáa, ha explicat aquest dijous que el Consell de Ministres abordarà aquest divendres la reforma educativa que comporta la derogació de la LOMCE. Celáa ha apuntat que s’actualitzarà i modernitzarà la Llei Orgànica d’Educació, amb la previsió que la nova normativa arribi al Congrés al gener. Ara mateix l’avantprojecte està “en temps de consultes”, el que significa que ha de rebre les esmenes dels diferents òrgans competents, com el consell escolar de l’Estat o la conferència sectorial, ha afegit la ministra. La proposta de reforma preveu retornar a les autonomies amb llengua cooficial competències en la decisió del currículum de les matèries i també en la regulació de l’ús de la llengua cooficial.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb