ACN Barcelona.-El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya ha carregat aquest divendres contra el dentista municipal de Barcelona, titllant-lo de “publicitat enganyosa”. En un comunicat, ha qüestionat el “rigor, l’eficàcia i la idoneïtat” del projecte anunciat per l’alcaldessa, Ada Colau. “Volem posar de manifest el nostre ferm i total desacord amb l’actuació que es pretén emprendre”, diu el col·legi, que critica que el consistori no hagi volgut dialogar amb els agents implicats abans de fer pública la iniciativa, ni tan sols haver conegut la seva opinió mentre l’estava elaborant. En aquest sentit, asseguren que la primera notícia que van rebre va ser en una reunió el 8 de gener, on van conèixer les línies generals del projecte.

El col·legi nega que es puguin oferir preus un 40% més econòmics, i també diu que és “més que dubtós” que es pugui arribar a atendre 36.000 pacients anuals.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb