ACN Barcelona.-El 48H Open House i a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell acaben de ser premiats amb les Medalles COAC 2019 que concedeix el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. La Junta de Govern de l’entitat reconeix així la tasca que fan ambdues entitats. La primera, un festival cultural que tot just acaba de celebra la seva darrera edició, “per la seva contribució a la divulgació del patrimoni arquitectònic de Barcelona”. I la cooperativa d’arquitectes, pel seu “impuls” a l’arquitectura des dels seus projectes fins a la seva llibreria especialitzada que ja suma 40 anys de vida. Les Medalles COAC 2019 es lliuraran el proper 4 de novembre a la seu del Col·legi.

La Junta de Govern del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha decidit atorgar lesMedalles COAC 2019 al 48H Open House i a la Cooperativa d’Arquitectes JordiCapell. Amb aquesta distinció, el Col·legi reconeix la tasca que fan ambdues entitats enla divulgació del patrimoni arquitectònic, dels arquitectes i de l’arquitectura.Enguany, s’atorga una Medalla al 48 H Open House, associació cultural sense ànim delucre, “per la seva labor de divulgació del patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelonai la promoció de l’arquitectura com a component imprescindible de la cultura”. El festival ha celebrat precisament quest cap de setmana una nova edició, que ha despertat l’interès d’uns 61.000 visitants.S’atorga també una Medalla a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell “per laseva contribució a l’impuls de l’arquitectura, donant serveis als arquitectes des de l’àmbitcooperatiu per posar al seu abast productes per a l’exercici de la professió i especialmentuna llibreria especialitzada en arquitectura, que ha assolit 40 anys sent considerada unade les millors llibreries d’arquitectura”. La seva coneguda botiga, està allotjada des del 1979 a la plaça Nova, la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb