El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) analitzarà les recents declaracions de Federico Jiménez Losantos al seu programa a EsRadio, per dir que es podria bombardar Catalunya, amb l’objectiu de saber si s’adeqüen o no a la normativa audiovisual. Així ho han confirmat fonts oficials del CAC a l’agència ACN. ‘Per descomptat que els podem bombardar, una altra cosa és que la brossa de govern que tenim no sigui capaç de demostrar que és clar que hi ha avions per bombardar; una altra cosa és que la casta política prefereixi que es destrueixi Espanya abans d’utilitzar legítimament la força’, va dir Losantos. ‘Que sàpigues ‘cocomochito’ (en referència a Carles Puigdemont) que Espanya té ‘70.000 policies, 90.000 guàrdies civils i 50.000 soldats perfectament armats que poden prendre Barcelona, casa teva, i el despatx de ‘cocomocho’ en cinc minuts’. També va titllar els independentistes de ‘nazis de guarderia’.

El CAC ja havia analizat anteriorment les seves declaracions en què proferia amenaces i insults contra Alemanya, després que un tribunal d’aquest país hagués deixat en llibertat Carles Puigdemont i hagués desestimat l’extradició per rebel·lió. Entre d’altres qüestions, el locutor radiofònic va afirmar que hi pot haver ‘200.000 ostatges alemanys’ a Mallorca i va alertar que ‘a Baviera poden començar a explotar cerveseries’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]