El batlle d’Alaró, Guillem Balboa, ha denunciat que uns individus van deixar un xai negre mort, a casa seva, fa un parell de setmanes. El va trobar al pati de casa, en tornant de vacances, segons que han informat fonts de Més per Mallorca, partit del qual forma part Balboa.

El batlle ha agraït les mostres de suport i ha dit que era un fet aïllat que no afecta al clima de convivència del poble.

Suport parlamentari
Els grups parlamentaris li han donat suport. Ciutadans i el grup parlamentari de Podem han dit que era un atac xenòfob, atès l’origen africà de Balboa. El portaveu del Partit Socialista de les Illes Balears, Andreu Alcover, ha dit que aquests atacs ‘no haurien de tenir cabuda en la societat balear’. I al portaveu del grup parlamentari del PP ha dit que era un ‘acte salvatge’. Jaume Font, portaveu del PI, ha dit que no es poden tolerar aquests ‘actes incívics’.

David Abril, portaveu del grup parlamentari Més per Mallorca, el partit de Balboa, ha estat discret perquè ha volgut evitar que se’n fes rebombori als mitjans.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]