El Barça aconsegueix el triplet després de guanyar al Llevant la final de la Copa de la Reina (4-2)

• El Barça s'ha imposat al Llevant amb gols de Guijarro, Torrejón i Putellas, que n'ha marcat dos

Alexia Putellas celebrant el quart gol contra el Llevant
30.05.2021 - 21:53
Actualització: 30.05.2021 - 21:58

Fita històrica del primer equip femení de futbol del Barça, que ha aconseguit per primera vegada el triplet. Les blaugranes han guanyat la final de la Copa de la Reina davant del Llevant per 4-2, el que significa el tercer títol de la temporada, després de guanyar la Lliga Iberdrola i la Champions.

La primera part del partit l’ha controlat clarament el Barça, que ràpidament ha pogut avançar-se en el marcador. Al minut 5 Patri Guijarro ha pogut rematar de cap en el segon corner llançat pel Barça. Al minut 20, Alexia Putellas, també en un remat de cap, ha marcat el segon del Barça. Al minut 29, Marta Torrejón ha marcat el tercer gol, també de cap, després d’un llançament de falta de Lieke Martens.

Durant la segona part, el Llevant li ha posat les coses més difícils al Barça. Alba Redondo ha marcat el minut 59 a porta buida després d’un error de la defensa del Barça. El minut 67 ha tornat a marcar, aquesta vegada Marca Banini. Finalment, però, un nou gol d’Alexia Putellas el minut 73 ha consolidat la victòria del Barça.