Rutes nocturnes pels pessebres i diorames instal·lats a diversos espais, actuacions musicals, recitals de poemes, nadales, room scape, sopars i moltes sorpreses. La 2a edició de la Nit del Pessebre tornarà a convidar tothom a visitar les exposicions en horari nocturn i a gaudir, al mateix temps, d’una àmplia varietat propostes. Unes 25 entitats d’arreu de Catalunya participaran a la iniciativa que organitza la Federació Catalana de Pessebristes.

Després de la bona acollida de l’any passat, aquest Nadal torna la segona edició de la Nit del Pessebre. Serà el pròxim dissabte 28 de desembre, i es farà a unes 25 ciutats i localitats catalanes. L’objectiu, segons explica el president de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català, és oferir una nova mirada al pessebrisme i donar a conèixer aquesta tradició a un públic més ampli: “La nit, per si es especial. Les coses es veuen diferents. Això passa en tots els àmbits. També volem que ho sigui en el Pessebrisme. Contemplar els diferents muntatges a la matinada ens pot fer reflexionar, tot transportar-nos a una altra dimensió”.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb