Diumenge 23 de juny, a partir de les 18.00 hores, més de 500 balladors envoltaran la catedral de Tarragona amb la sardana més gran feta a la ciutat. En total seran 600 metres i s’ha convidat a la participació de tothom, sardanistes o no, per aconseguir el repte. Aquesta sardana gegant és l’acte més destacat d’un ampli calendari d’activitats al llarg de l’any amb què l’agrupació Tarragona Dansa vol festejar el seu 40è aniversari.

‘Envoltem la Catedral’

Fer visible la sardana d’una manera diferent, fora del seu lloc habitual, la Rambla, i convidar a tothom a participar-hi. És l’objectiu de la iniciativa que proposa Tarragona Dansa per aquest diumenge. Es tracta de realitzar l’anella de sardanes per cobrir els 600 metres al voltant de la catedral. Des de l’organització s’estima que es necessiten al menys 450 persones amb els braços estirats, però esperen molts més balladors, perquè tothom, sardanistes o no, està convidat a participar-hi, i ho poden fer inscrivint-se en alguns dels cinc trams.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.