El consell d’administració d’EiTB ha aprovat la modificació de les normes reguladores de l’emissió de publicitat per tal de prohibir aquells anuncis que fomentin el joc i les apostes. En aquest sentit, la directora general, Maite Iturbe, ha declarat que l’objectiu ‘és protegir i salvaguardar, sobretot, els drets de les persones més vulnerables davant els greus problemes de tipus addictiu que el joc i les apostes poden generar’.

D’aquesta manera EiTB no admetrà en cap dels seus mitjans —televisió, ràdio i internet— l’emissió o inserció de cap activitat publicitària i promocional relacionada amb el joc. Això també inclou la promoció corporativa de marques o esdeveniments realitzada per empreses del sector. Tanmateix, la prohibició d’EiTB no afectarà els anuncis de l’ONCE, així com la publicitat estàtica o la promoció que formi part indivisible de l’adquisició de drets i de la producció d’una retransmissió, com ara d’un partit de futbol.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.