L’aerolínia EasyJet ha anunciat que amplia les connexions amb València, on suma Berlín (Schönefeld) i Basilea a la seua xarxa de destinacions actual, encapçalada per Londres, on opera en dos aeroports, a més d’oferir connexions a Belfast i Tolosa.

D’una banda, l’enllaç amb la capital alemanya començarà el 30 de març amb dos freqüències setmanals, els dilluns i dijous, amb bitllets a la venda fins al 22 d’octubre. Pel que fa a Basilea, s’enfocarà a reforçar l’oferta de vols durant els mesos de la temporada d’estiu i, per tant, la connexió estarà operativa des del 29 de març fins al 23 d’octubre amb tres freqüències setmanals: dilluns, divendres i diumenges.

EasyJet va començar a operar a l’aeroport de València el 2004 i, des d’aleshores, ha passat d’oferir 325.500 seients a un total de 445.000 el 2020.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.