coronavirus

La consellera de Salut de les Illes, Patricia Gómez, ha explicat avui que s’han mort dues persones les últimes 24 hores pel coronavirus 2019. Des de l’inici de la crisi sanitària, ja s’han mort quatre persones a les Illes. A més, Gómez ha dit que hi ha 34 casos nous confirmats. En total, en són 203, dels quals 189 són casos actius.

També ha detallat que hi ha 61 llits i 21 d’UCI disponibles a les clíniques privades. Pel que fa als infectats, 24 són sanitaris i 250 més estan sota vigilància. En un comunicat, el govern ha explicat que s’han fet més de 1.400 proves i que la situació en els hospitals i les àrees d’urgències és de normalitat i funcionen correctament els nous circuits per reordenar l’atenció als pacients i garantir la seguretat dels usuaris i dels professionals.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb