El candidat de Catalunya En Comú-Podem a les eleccions del 21-D, Xavier Domènech, ha assegurat que Catalunya està ‘atrapada’ entre qui ataca i qui retalla l’escola catalana. Ho ha dit en referència a les acusacions d’adoctrinament de Cs i als governs d’Artur Mas i Carles Puigdemont, respectivament.

En un ace de campanya a Sabadell, Domènech ha advertit Ciutadans: ‘No s’adonen fins a quin punt la gestió de la crisi i els atacs contra l’escola pública és una venjança contra el poble de Catalunya; i fins a quin punt ens hem de rebel·lar contra això’.

Els comuns han reivindicat el model d’escola catalana com una garantia d’igualtat d’oportunitats. El diputat d’En Comú Podem Joan Mena, que és professor de llengua castellana i ha defensat la immersió lingüística en diverses ocasions al congrés espanyol, ha criticat: ‘Com que no ho van aconseguir amb la immersió, ara s’inventen l’engany de l’adoctrinament’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]