Els diputats del parlament britànic Lilian Greenwood i Alex Sobel, tots dos del Partit Laborista, han decidit d’aïllar-se i posar-se en quarantena després d’haver estat en contacte amb una persona diagnosticada amb el coronavirus.

Els parlamentaris van assistir a la Cimera del Bus del Regne Unit, feta a Londres, amb uns dos-cents cinquanta participants de la indústria de l’autobús i el transport. Dies després es va saber que una persona amb coronavirus havia assistit, fet que als sanitaris a trucar a tots els participants.

Malgrat que no estan obligats a estar confinats a casa, els dos diputats han decidit evitar el contacte amb altres persones i cancel·lar tots els actes públics fins al 20 de febrer (dues setmanes després de l’acte).

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb