Ciutadans

Ciutadans ha anunciat que ajorna el procés d’elecció de compromissaris per a l’assemblea del març i les primàries per a triar caps de llista en les autonòmiques de Galícia i del País Basc per problemes informàtics a la plataforma de votació telemàtica.

En un comunicat indica que la primera votació s’ajorna al dissabte 29 de febrer i que la segona serà el dimecres 26 i el dijous 27. Ciutadans explica que, a causa del ‘greu perjudici causat’ en les votacions virtuals per l’empresa Scytl (atribuït a un error humà), la Comissió de Garanties ha decidit d’ajornar-les de manera unànime i a instàncies de la gestora que dirigeix el partit.

D’aquesta manera, la votació telemàtica per a seleccionar als compromissaris serà el dia 29 de febrer, de les 00.01 fins a les 21.00; i la presencial el primer de març de les 10.00 fins a les 19.00. En el cas de les primàries a Galícia i al País Basc, es votarà entre les 00.01 del 26 de febrer i les 19.00 de l’endemà.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb