El col·lectiu d’advocats Alerta Solidària ha denunciat la detenció d’un jove pels incidents posteriors a la sentència contra els presos polítics. Es tracta d’un membre del Casal Carrasclet de Falset, el qual han alliberat amb mesures cautelars.

Des del col·lectiu denuncien que els Mossos d’Esquadra i la policia espanyola estan actuant en coordinació per a reprimir el moviment independentista. Segons Alerta Solidària, ja hi ha més de sis-cents investigats arran de les protestes de la sentència, i no descarta que n’hi hagi més. Només del tall de la Jonquera, de moment ja hi ha dos-cents investigats.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb