ACN Deltebre.-Deltebre ha inaugurat aquest dissabte l’espai ‘L’Obrador’, la nova seu oficial de la companyia de Roberto Olivan, director del festival Deltebre Dansa. El projecte està ubicat a l’antiga Cambra Arrossera de Deltebre, cedida per l’Ajuntament, i neix amb la voluntat de desestacionalitzar l’activitat artística al municipi i obrir les portes a la creació internacional. Així, ‘L’Obrador’ acollirà l’activitat continuada de la companyia a més de donar suport en la programació del Festival Deltebre Dansa. Des del 2001, la Roberto Olivan Performing Arts (R.O.P.A.) ha creat, produït i portat per tot el món les seves produccions, tallers i també encàrrecs per a companyies de dansa, universitats, escoles, conservatoris i centres de dansa.

L’acte d’inauguració ha anat a càrrec de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el director artístic Roberto Olivan. Durant la inauguració, Olivan ha realitzat una breu mostra de la nova creació de la companyia, Cuculand Souvenir, que s’estrenarà l’abril del 2018. Soler ha destacat que és “important potenciar un espai fix on desenvolupar la dansa” al municipi mentre Deltebre Dansa es consolida edició rere edició.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb