L’ex-diputat de la CUP David Fernàndez ha deixat en evidència l’ex-diputat de Catalunya Sí que es Pot Joan Coscubiela, que havia criticat que els membres de la mesa del parlament acatessin l’aplicació del 155 en la seva declaració ahir al Tribunal Suprem espanyol. Alhora, es pregunta per què Barcelona en Comú planteja trencar el pacte amb el PSC pel seu suport al 155.

Fernàndez li ha respost que hi ha una diferència entre acatar i imposar el 155. ‘No és el mateix patir-ho que decretar-ho. Sofrir-ho que aprovar-ho. La distància, si fa no fa, entre víctima i victimari. Entre qui signa la presó i qui se la menja’. A més, diu que li ha fet recordar la causa contra Manuel Vázquez Montalbán el 1962.

Coscubiela ha contestat Fernàndez amb dos piulets preguntant-li si comparteix la decisió d’acatar el 155 i retraient que s’hagi portat Catalunya a un ‘carreró sense sortida’. Fernàndez ha assegurat que respecta la decisió de Forcadell i dels membres de la mesa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]