Damm s’ha adherit a la iniciativa Lean&Green per reduir l’impacte que genera a partir de la seva activitat logística. Concretament, es compromet a reduir un 20% les seves emissions de CO2 en un termini màxim de cinc anys.

La companyia amb aquesta iniciativa global vol mostrar el seu compromís per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, així com l’impuls cap a la descarbonització. En aquest sentit, Damm es troba immersa en un pla de transformació de la seva flota de vehicles cap a d’altres impulsats per gas natural o cotxes elèctrics que generin el mínim impacte ambiental, així com en l’aplicació de nous sistemes d’embalatge sostenible.

‘L’aposta de Damm per créixer al mateix temps que reduïm l’impacte de la nostra activitat és una constant dins la companyia -assegura Juan Antonio López Abadía, director d’Optimització d’Energia i Medi Ambient de Damm-; en aquest sentit, la nostra adhesió a la iniciativa Lean&Green suposa reforçar el nostre compromís en l’àmbit de la logística, on ja estem treballant per fer que la nostra activitat i la dels nostres col·laboradors sigui tan sostenible com sigui possible’.

L’aposta per les renovables

L’objectiu de Damm, que disposa des de l’any 2008 d’un Departament d’Optimització Energètica, és reduir el consum de recursos naturals, revalorar subproductes i generar energia d’origen renovable mitjançant la cogeneració, el biogàs o la captació d’energia solar i fotovoltaica. En aquest sentit ha impulsat una política de millora contínua en matèria energètica amb l’objectiu que tots els seus processos productius siguin respectuosos amb el medi ambient. Una d’aquestes millores és l’ús d’electricitat amb certificat de garantia d’origen verd.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb