BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

La diputada de Cs al Parlament Noemí de la Calle ha retret aquest divendres al Govern que estigui pendent només del “monotema” del procés sobiranista i desatengui els problemes reals dels ciutadans com són, al seu judici, la lluita contra la pobresa.

Ho ha dit en declaracions als periodistes abans de participar en una reunió convocada pel Govern sobre els compromisos que li va encarregar el Parlament en el ple sobre pobresa de fa un any, i després que l’Executiu català hagi celebrat aquest divendres un acte unitari per ratificar el seu compromís amb el referèndum.

“Tots coneixem que l’única cosa que li interessa al Govern és això –el procés sobiranista– i realment els problemes dels ciutadans són uns altres”, ha conclòs la diputada, que ha assegurat que la Generalitat no compleix amb els compromís que li va encomanar el Parlament sobre pobresa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]