Els diputats de Ciutadans han volgut atacar la consellera de Cultura, Laura Borràs, per una protesta que fa dues setmanes va impedir un acte organitzat per Societat Civil Catalana a la Universitat de Barcelona sobre Miguel de Cervantes. Tots els diputats han exhibit un exemplar d’El Quixot mentre Fernando de Páramo deia a Borràs que ‘el fatxa Cervantes no va poder ser homenatjat en la universitat pública de tots els catalans.’ I li ha preguntat: ‘Com a consellera de Cultura pensa fer-hi res?’. El cas és que Borràs és experta en Cervantes i El Quixot i, tal com els ha recordat ella, té publicacions acadèmiques sobre la matèria. Així mateix, els ha recordat que ahir va rebre una invitació d’un expert en el llibre de la Universitat Complutense.

La consellera els ha recomanat que, a mes d’exhibir-lo, el llegissin, com una bona manera de comprendre què és la tolerància.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb