Ingredients:
(per a sis persones)
4 llimones
4 ous
300 g de sucre
50 g de Maizena
1 l d’aigua

Elaboració:
Amb un ratllador fi, ratllem les pells de les quatre llimones i les reservem.

Escorrem els suc de les llimones i el reservem.

Posem un litre d’aigua al foc i quan arrenqui el bull hi afegim la ratlladura i el sucre.

Mentrestant, en un bol, hi posem els ous, el suc de la llimona i la Maizena. Ho batem tot.

Una vegada ben batut, ho aboquem dins l’aigua sense deixar de remenar. Amb el primer bull, retirem la crema del foc i continuem remenant, fins que quedi ben fina.

Colem la crema i la col·loquem en copes o bols individuals i els posem a la nevera. Quan la crema sigui freda, ja la podrem servir.

Podem acabar les postres decorant les copes amb un trosset de fruita i una pela de llimona.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb