Featured Video Play Icon

La ministra de Defensa espanyola, María Dolores de Cospedal, s’ha empassat una trucada d’uns humoristes russos que es feien passar pel ministre de Defensa de Letònia. Li diuen, entre altres bromes, que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, és un espia rus des de fa anys i que el seu pseudònim és Cipollino. ‘No en teníem cap dubte’, respon Cospedal.

També li diuen que el 50% dels turistes russos a Catalunya treballen per al servei d’intel·ligència de Rússia i que estan preparats per a crear una situació a Barcelona semblant a la de Crimea i el Donbass, territoris d’Ucraïna en conflicte a causa de la ingerència russa.

Durant la conversa, enregistrada pels humoristes russos Alexéi Stoliarov i Vladímir Kuznetsov i difosa per l’agència Sputnik, també ofereixen a Cospedal la possibilitat d’enviar l’exèrcit letó a Catalunya per a ajudar l’estat espanyol. Cospedal diu que trucarà a Rajoy i insisteix a posar-se en contacte amb ells directament per a obtenir tota la informació.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]