Després d’haver estat desbancada pels militants en la pugna per la presidència del PP, María Dolores de Cospedal ha mostrat avui dilluns el suport a la candidatura de Pablo Casado, al qual ha definit com una ‘opció magnífica’ per a dirigir el partit. Cospedal ha assistit a l’esmorzar informatiu que Casado ha ofert a Madrid. ‘La meva presència aquí és perquè crec el PP ha d’oferir als nostres militants i votants un projecte il·lusionant i de futur, cal que un PP fort i unit i amb conviccions estigui preparat per a lluitar per Espanya i els espanyols, i Pablo Casado pot ser una opció magnífica’, ha dit. Casado ja va rebre també aquest cap de setmana el suport de dos precandidats més que van resultar eliminats a les primàries: José Manuel García-Margallo i Elio Cabanes. Tots dos van assistir en un acte del candidat a Gandesa (Terra Alta).

Per contra, el diari El Mundo ha fet públic aquest dilluns una enquesta que apunta que el 60% dels votants del PP donen suport a l’altra candidata, Soraya Sáenz de Santamaría, malgrat que en aquesta segona volta de les primàries no voten els militants, sinó els 3.184 compromissaris del Congrés Extraordinari, dels quals 2.662 van ser elegits el 5 de juliol a les agrupacions i 522 son membres ‘nats’, és a dir, integrants de la Junta Directiva Nacional. El Congrés del PP serà divendres i dissabte 20 i 21 de juliol a Madrid.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb