El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat la gestió d’Empar Marco al capdavant d’À Punt, tal com recull l’informe d’avaluació de la Direcció General durant els anys 2017 i 2018 i continuarà al capdavant de l’ens.

El resultat ha estat d’un 59%, la qual cosa indica que s’han complit els objectius i que hi ha mancances en alguns aspectes. Fins al 50% significa que no es compleixen els objectius; entre el 51 i el 80% vol dir que està per sota les expectatives; entre el 81% i el 90% dins de les expectatives, i del 91% al 100% que se superen les expectatives. De cara al futur les avaluacions es faran amb una periodicitat anual.

El Consell Rector ha contrastat fonts diverses: els informes d’una consultoria de recursos humans, l’informe de gestió de la directora general, un informe de clima laboral i les informacions que s’han tractat durant les reunions del mateix consell.

Els aspectes en els quals cal millorar s’ha considerat que són  la col·laboració amb la xarxa de TDT locals i comarcals, ja que només s’ha desenvolupat en casos molt puntuals. També s’ha de millorar en la promoció de la transició a l’economia digital i la creació de continguts transmèdia adaptats a les noves pautes de consum.

La CVMC aprova la programació d’À Punt per a la pròxima temporada

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.