La condemna de tres anys i mig de presó contra el raper mallorquí Valtònyc ha generat una gran onada de solidaritat. Una de les iniciatives per a donar-li suport i defensar la llibertat d’expressió ha estat la mobilització d’aquesta tarda a la plaça de Catalunya de Barcelona, convocada a les set del vespre. A hores d’ara, la concentració es manté i la plaça cada vegada acull més persones. Aquesta manifestació ha coincidit amb la marxa que havia convocat l’ANC per a reclamar la llibertat dels presos polítics i ambdues reivindicacions s’han unit en un clam unitari contra la repressió de l’estat espanyol.

A les Illes també s’han convocat manifestacions per a donar suport al raper mallorquí. La plaça Colom de Maó també és plena a hores d’ara, malgrat la pluja. Les manifestacions a Mallorca es duran a terme demà a les set en una vintena de municipis.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]