El síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha demanat al PSPV i Unides Podem que es comprometin a destinar si més no el 0,3% del pressupost a la cadena pública À Punt. ‘Si volem que la ràdio i la televisió públiques valencianes siguen eficients i no precàries, és necessari assolir l’objectiu que marca l’acord del Botànic II i que també recull la llei de creació dels mitjans públics valencians’, ha dit.

Segons el síndic, À Punt ‘ha de ser el motor que empenya el sector audiovisual valencià, però si no es garanteix un mínim, que a més  ja recull aquesta llei, tot l’esforç es malgastarà’. Per això ha insistit que el primer pressupost del Botànic II és un bon moment per a començar a complir la llei de creació dels mitjans públics.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.