Valls (ACN).- El Departament de Territori i Sostenibilitat ja ha iniciat les obres de millora de dos trams de la C-246 (antiga carretera de Barcelona) i de la T-200 (antiga carretera del Pla) al seu pas per Valls, amb els primers treballs d’implantació i senyalització. Aquesta obra té un pressupost de 469.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos. El tram de la C-246 on s’actuarà té una longitud de 500 metres i discorre entre la rotonda de l’N-240 i el Pius Hospital de Valls, al sud del nucli urbà. Quant a la T-200, correspon a un tram d’uns 600 metres des de la cruïlla amb el carrer Francesc Roca Sans fins a la cruïlla amb el carrer Tres de Nou. La T-200 comunica el centre amb diversos barris.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb