Aquest divendres 10 de gener es dona el tret de sortida de la 33a. edició del FESTIVAL FOLK INTERNACIONAL TRADICIONÀRIUS que es desenvoluparà fins el 3 d’abril amb el CAT, el Centre Artesà de Gràcia com a epicentre. De la presentació, que va tenir lloc aquest passat dimecres, us en parlarem amb alguns talls de veu d’en Jordi Fàbregas, el màxim factòtum de l’event. Aquí al costat podeu veure la foto de família de l’acte i una mica més a la dreta, a la sidebar del nostre web, teniu el link a la plana web del TRADICIONÀRIUS per consultar tota la programació.

També volem felicitar en Nil Rider, el flamant guanyador del passi doble per a tots els actes del Festival, que ha guanyat en el nostre concurs al Facebook. Estigueu atents a les xarxes perquè hi haurà més concursos i més sorpreses.

Llegir més i escoltar el programa…

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb