El primer tinent batlle de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat  que el govern municipal acata l’ordre de retirar de forma ‘immediata i definitiva’ els llaços grocs penjats a la façana del consistori i en qualsevol altra dependència municipal. Un jutjat contenciós-administratiu va emetre l’ordre amb l’argument que el símbol vulnera el dret fonamental a la igualtat dels ciutadans.

‘Sempre acatem les ordres judicials i el que diuen les lleis’, s’ha limitat a contestar Collboni davant dels periodistes; la mateixa resposta que ha donat quan se li ha preguntat si estudiaven presentar algun recurs. L’Ajuntament ja va retirar aquest divendres la pancarta amb el llaç groc de la seu del districte de Gràcia.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb