La batllessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que té plena confiança en el dispositiu que han preparat els Mossos d’Esquadra per a l’acció que ha convocat Tsunami Democràtic coincidint amb el partit Barça – Madrid de dimecres.

El dispositiu policíac pel Barça-Madrid serà de mil mossos i dos mil vigilants privats

Colau ho ha dit durant la presentació de 260 noves places d’agents a la Guàrdia Urbana. Ha confirmat que a nivell operatiu el cos municipal col·laborarà amb els mossos ‘com en totes les altres ocasions’. La batllessa també ha dit que serà compatible el dret a protesta amb la celebració del partit al Camp Nou.

D’altra banda el tinent de seguretat de Barcelona, Albert Batlle, preguntat pel fet que els Mossos d’Esquadra no vegin motius per a prohibir els talls diaris a l’avinguda Meridiana, ha manifestat que ‘no és una decisió de la policia autoritzar o prohibir una manifestació, sinó de la direcció general de seguretat’. Tot i així, i sense anar més enllà, ha dit que en aquesta manifestació ‘hi ha algun element que s’hauria de corregir’ com detallava, ha dit, un informe de l’ajuntament.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.