El regidor de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha confirmat que l’ajuntament havia enviat quatre informes al Departament d’Interior perquè s’impedeixi el tall diari de l’avinguda Meridiana. En una entrevista a ‘Els matins de TV3’, Batlle ha dit que la protesta, malgrat tenir autorització, és ‘una activitat absolutament abusiva que perjudica els veïns, els comerciants i els conductors’.

Testimonis de cent talls: ‘La independència no es farà tan sols a la Meridiana’

La resposta de conseller Miquel Buch –segons Batlle– ha estat que el tall s’empara en el dret de manifestació. ‘Jo no accepto lliçons sobre el dret de manifestació’, ha dit. I ha afegit que l’ajuntament havia proposat a la Generalitat diverses alternatives per al tall: ‘Hem demanat que es limiti, que es condicioni i que es donin unes certes pautes.’

Vegeu les declaracions de Batlle a partir del minut 27 i 30 segons:

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb