ACN Barcelona.-L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat aquest dimarts que entén una presència “simbòlica” dels taxistes al carrer durant la negociació, però els ha demanat que no “col·lapsin ni paralitzin” la ciutat. “Una cosa és protestar i una altra és paralitzar tota la ciutat. Jo demanaria responsabilitat, que no acabin repercutint la seva protesta en la ciutat que els dona de menjar”, ha apuntat Colau a TV3. Malgrat això, l’alcaldessa ha assegurat que comparteix bona part de les demandes dels taxistes, i ha tornat a plantejar el termini d’una hora per contractar un VTC. Colau ha instat el conseller de Territori, Damià Calvet, a buscar el “consens” en aquesta regulació com va fer l’Àrea Metropolitana amb el reglament, que va obtenir un ampli suport polític.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb