ada colau

La batllessa de Barcelona, Ada Colau, ha valorat positivament el principi ‘d’acord’ assolit entre el govern, l’AMB i el sector del taxi, que ‘ara sí, dóna resposta’ al conflicte obert entre aquests últims i els vehicles amb llicència VTC. Colau ha valorat que amb aquesta proposta a la mà ‘ningú entendria’ que els taxistes segueixin amb la vaga, la qual cosa han de decidir en una votació aquesta mateixa tarda.

L’alcaldessa ha agraït a totes les parts que ‘s’hagin mogut’ fins a pactar una proposta de decret llei que al seu entendre dóna ‘cobertura legal’ al reglament que va impulsar des de l’Àrea Metropolitana i que podria aprovar-se entre febrer i març. Sobre l’amenaça de marxa de la ciutat d’Uber i Cabify, Colau ha convidat les plataformes a quedar-se ‘sempre i quan no especulin, vulnerin drets fonamentals, i compleixin les regles del joc’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb