El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha explicat a Twitter que té el coronavirus 2019 i que està aïllat des de dimecres per no encomanar-lo. Segons que ha dit, no va ser fins ahir que li va arribar el diagnòstic del positiu del coronavirus. ‘He de treballar des de casa i mantenir el confinament per responsabilitat. Tot l’equip de la conselleria seguim al peu del canó per protegir els més vulnerables de l’epidèmia’, ha afegit.

El Homrani és el tercer membre del govern que anuncia que té el coronavirus. El primer que se’n va encomanar va ser el vice-president Pere Aragonès i després va ser el president Quim Torra, que des de llavors està aïllat a la residència oficial de la Casa dels Canonges.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb