Des de diumenge els Mossos d’Esquadra cerquen Carles Pérez, un santcugatenc de 42 anys del qual ningú en sap res, segons que explica Tot Sant Cugat. De fet, el dilluns 3 de desembre ja no va anar a la feina, la qual cosa encara va estranyar als seus pròxims i la preocupació va augmentar entre familiars. ‘És una persona molt seriosa, no ha faltat mai a treballar i és molt estrany que no hi hagi anat, sense avisar, durant aquests dies’, explica un amic seu.

La residència de l’home desaparegut és entre Sant Cugat i Rubí, on té la feina. Físicament és de complexió ample i mesura aproximadament 1,70 m d’alçada. La família ha demanat que si algú el localitza o sap res d’ell, truqui al telèfon 672751272.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb