ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de Cellnex ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) de l’acord que ha pres en virtut del qual distribuirà entre els accionistes un dividend a compte de l’exercici del 2017 de tres cèntims d’euro per acció nets d’impostos. La data de pagament serà el 14 de desembre del 2017. La data en la qual es determinen els titulars inscrits que tenen dret a percebre el dividend serà el 13 de desembre. I la data a partir de la qual les accions es negociaran sense dret a percebre el dividend és el 12 de desembre.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb