La patronal vallesana Cecot recuperarà la seva condició de soci de Foment del Treball i s’hi reincorporarà un any després que fos expulsada temporalment. El canvi de direcció a Foment del Treball i l’arribada al càrrec de Josep Sánchez Llibre ha permès rebaixar la tensió existent entre el seu antecessor, Joaquim Gay de Montellà, i el president de Cecot, Antoni Abad. D’aquesta manera, es tanquen amb èxit les converses iniciades entre les dues patronals d’ençà del canvi de presidència a Foment el mes de novembre passat. Durant aquest període Sánchez Llibre i Abad sempre s’havien mostrat optimistes per a una sortida positiva al conflicte. Està previst que dilluns Foment del Treball informi de l’acord als seus òrgans i que els detalls es facin públic dimarts en un acte obert als mitjans de comunicació.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb