ACN Barcelona.-La periodista Mariola Dinarès dirigirà de dilluns a divendres de 13.00 h a 14.00 h un nou programa a Catalunya Ràdio que buscarà les tendències a les xarxes socials. ‘Popap’ parlarà sobre l’estil de vida i els nous hàbits de la societat actual. Amb l’ajuda d’experts i veus autoritzades, analitzarà i contrastarà les noves tendències socials. Els continguts tindran vida pròpia gràcies als diversos canals de comunicació, sobretot les xarxes socials com Twitter i Facebook, Youtube, Snapchat o Vine, amb l’objectiu que es converteixi en un espai interactiu i transmèdia.

La directora i presentadora del programa, Mariola Dinarès, va començar la seva trajectòria professional als serveis informatius de Ràdio Flaixbac i Flaix FM. Apassionada de la música i les tendències socials, codirigeix el primer portal de cites en català QuedemOnline.cat. Durant els últims anys, a Catalunya Ràdio ha treballat al costat de Pere Mas, Àngel Llàcer, Sílvia Cóppulo i Ricard Ustrell, i ha fet seccions sobre els continguts de la xarxa, els hàbits tecnològics dels famosos i històries virals.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb