ACN Barcelona.-Catalunya Ràdio, Catalunya Música i iCat emeten, des de l’inici del mes de novembre, les peces de prescripció cultural ‘Linca’t’, un nou espai de promoció i intercanvi cultural que difon les propostes incloses en els acords institucionals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i que des de fa deu anys s’emetien en el format titulat ‘No t’ho perdis’. La nova agenda cultural ‘Linca’t’ referma el compromís de la CCMA amb la difusió de l’activitat cultural que té lloc arreu del territori català, segons indiquen els seus responsables.

La renovació d’aquests contenidors culturals és total, amb noves caretes d’entrada i de sortida i nou disseny musical, més directe i més rítmic. Tant el lema de presentació de l’espai (‘El teu enllaç amb la cultura a Catalunya Ràdio’, o al canal corresponent) com els textos de cada prescripció apel·len de manera directa a una audiència “més activa i rejovenida”, amb la clara intenció que connectin amb el nou estil de prescripció cultural de ‘Linca’t’. Cadascun d’aquests espais farà dues prescripcions culturals. Els responsables de la CCMA destaquen el “fort increment” de la informació cultural a les antenes de Catalunya Ràdio, “fins a doblar” la seva incidència en les tres emissores.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]