El batlle d’Igualada, Marc Castells, ha denunciat en la seva compareixença diària que les 4.000 mascaretes que reclamava fa uns dies per al personal de l’hospital ‘encara no han arribat’. Ha dit que tampoc no és previst que arribaran demà. ‘No volem entrar en cap polèmica, només necessitem que el material de protecció arribi al centre. La situació és molt greu’, ha subratllat.

També ha lamentat que a mesura que passin els dies ‘el material farà més falta’. Sobre el reforç de personal a l’hospital, que d’ençà que va aparèixer del brot té 24 sanitaris nous, Castells ha dit que ‘no és suficient’. Vol més suport mèdic no solament a l’hospital, sinó també a l’atenció primària i les residències.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb