L’ex-portaveu de Ciutadans a les Corts i ex-eurodiputada Carolina Punset, que va abandonar el partit el passat octubre, està estudiant una oferta del president de la Generalitat, Ximo Puig, perquè li faci d’assessora. Segons l’agència Europa Press, Punset encara no té res decidit.

Punset, que en les últimes eleccions va desestimar presentar-se, també s’ha pronunciat sobre la crisi que viu Ciutadans arran de les dimissions de Toni Roldán i Javier Nart. En un piulet, assegura que ‘el gir a la dreta de Ciutadans va començar molt abans dels pactes amb Vox. Les incongruències del partit van molt més enllà’.

En el missatge, l’ex-portaveu ha adjuntat la carta de dimissió que va enviar al partit ara fa uns mesos. ‘Ningú ha pogut desmentir ni una de les veritats que denunciava’, afirma. En la missiva, Punset criticava la manca de rumb polític de Ciutadans.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.