La vice-presidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, té el coronavirus 2019, segons la darrera prova que li han fet avui. Calvo, que es troba ingressada a l’hospital per una infecció respiratòria des de diumenge, s’havia fet la prova anteriorment, però havia sortit negativa. Amb tot, els metges ja havien dit que els resultats no eren ‘concloents’.

Segons fonts de Moncloa, la vice-presidenta evoluciona favorablement i ara rep el tractament mèdic prescrit. És a la clínica Ruber de Madrid, amb el protocol d’aïllament i quarantena. Calvo és la tercera ministra espanyola infectada per la malaltia Covid-19, juntament amb la d’Igualtat, Irene Montero i la de Política Territorial, Carolina Darias.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb