El muntatge 'Les Bruixes de Salem' amb els actors Carme Sansa i Carles Martínez

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) celebra avui a la tarda la XVII edició dels Premis Nacionals Joan Coromines. Enguany la CAL premiarà el seu compromís en la defensa de la llengua i la cultura catalanes a l’actriu Carme Sansa i Albert, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, l’escriptor i dibuixant Enric Larreula i Vidal, el grup editor de la revista Enderrock i l’escriptor badaloní Joan Soler i Amigó, qui rebrà el guardó local.

En l’acte, que es farà al Teatre Principal de Badalona, es farà un homenatge pòstum a la periodista Patricia Gabancho i es commemorarà l’Any Fabra de la mà del periodista i escriptor Genís Sinca.

Els Premis Nacionals Joan Coromines, que s’atorguen des de l’any 2002 en record al lingüista català, pretenen ‘reconèixer aquelles persones, entitats o empreses que s’han destacat pel seu treball i implicació en la normalització de la nostra llengua, cultura i nació’. Alhora, també volen animar els guardonats a ‘continuar actuant per assolir el ple reconeixement de la identitat nacional i la llibertat com a poble’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb