El periodista Carles Francino, conductor del programa La Ventana a la Cadena Ser, ha llançat una crítica al món del cinema i la cultura en general, per no haver ofert cap mostra de suport o record als presos polítics catalans que ja acumulen més de tres mesos entre reixes. Francino, que en més d’una ocasió ha repetit que no se sent independentista, s’ha mostrat sorprès perquè ningú de la cultura, ‘tan procliu a les reivindicacions’,  fes cap esment dels presos durant la gala. ‘Jo no combrego en absolut amb algunes de les coses que van fer i ho he dit. Però, presó preventiva i tant de temps, no els sembla ja una mica fort?’, diu Francino.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb