ACN Barcelona.-El director del diari ‘Ara’, Carles Capdevila, passarà a ser director-fundador del rotatiu, segons ha anunciat la publicació. El canvi de rol es produirà el 28 de novembre, en el cinquè aniversari del naixement del diari. Deixarà, així, la responsabilitat diària, tot i que mantindrà una estreta vinculació i la presència habitual en els continguts. Capdevila, afectat per un càncer, ha comunicat la notícia a la redacció a través d’un discurs en què ha agraït la tasca dels que l’han acompanyat en el naixement i consolidació del projecte. El càrrec que deixa vacant serà assumit de manera col·legiada per Antoni Bassas, fins ara director audiovisual, i per Ignasi Aragay, fins ara director adjunt.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb