ACN Barcelona.-El llibre ‘Canto jo i la muntanya balla’ d’Irene Solà (Malla, 1990) ha guanyat el quart Premi llibres d’Anagrama de novel·la. Un llibre en el qual prenen la paraula éssers humans, dones d’aigua, fantasmes, bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. El jurat ha destacat “l’energia desbordant i encomanadissa de la novel·la, la bellesa d’una prosa vitalista i plena de textures i un joc amb els punts de vista que llisca amb tota naturalitat”. El premi està dotat amb 6.000 euros i s’hi ha presentat 30 originals. Solà ha publicat la novel·la ‘Els dies’ (L’Altra Editorial), premi Documenta 2017; el recull de poemes ‘Bèstia’ (Galera edicions), premi Amadeu Oller 2012, i la seva traducció a l’anglès, ‘Beast’ (Shearman Books, 2017).

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb