La Cambra de Comerç de Barcelona crearà un nou consell assessor per al seu servei d’estudis que estarà integrat únicament per acadèmics economistes i no inclourà empresaris o representants d’institucions, com fins ara, segons ha avançat el diari ‘ARA’ i ha pogut confirmar l’ACN de fonts de la institució.

El consell substituirà la Taula de Política Econòmica, i estarà integrat per economistes com Andreu Mas-Colell, Jordi Galí, Guillem López Casanovas o Teresa Garcia-Milà i també Ada Ferrer i Elisabet Viladecans, entre d’altres. El consell assessorà el gabinet d’estudis de la Cambra i es constituirà divendres que ve, durant la presentació d’un estudi sobre l’impacte econòmic del dèficit d’inversió en infraestructures.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.