Borrell

L’ex-ministre espanyol d’Afers Estrangers, Josep Borrell, va contractar agències de comunicació als Estats Units, Bèlgica, Regne Unit, Suïssa, França, Mèxic i Alemanya per millorar la imatge internacional de l’estat espanyol. Així ho ha confirmat el govern de Pedro Sánchez a una pregunta parlamentària del diputat d’EH Bildu Jon Inarritu.

L’octubre passat l’ambaixada espanyola a Washington va anunciar que havia contractat l’agència Glover Park Group amb la intenció de ‘reforçar la nostra política de comunicació en una època que prevèiem complicada’, segons que va explicar l’ambaixador Santiago Cabanas, que va assegurar que el relat independentista era un dels reptes a contrarestar. El contracte mensual tenia un valor de quinze mil euros.

‘Cal indicar que sí que s’han subscrit contractes similars, més o menys simultàniament, de la mateixa duració i amb el mateix objecte, a través de les nostres ambaixades a França, Bèlgica, Alemanya, Regne Units, Suïssa i Mèxic’, explica l’executiu espanyol en la resposta a Inarritu

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb