Maria del Mar Bonet, Agustí Villaronga, Biel Mesquida. La música, el cinema, la poesia. Una amistat de dècades, amb les sinergies de les diferents branques artístiques, sintetitzada en un documentari dirigit per Cesc Mulet. Bonet, Villaronga, Mesquida. I de cop el plaer d’escriure dins l’aigua explica la relació d’aquests tres creadors.

El film, produït per IB3 i La Perifèrica Produccions, és basat en els testimonis vius i directes de la cantant, el cineasta i l’escriptor. Les tres veus s’agermanen al film El mar, basada en la novel·la homònima de Blai Bonet, dirigida per Villaronga i on col·laboraren Mesquida i Bonet.

Estrenat en el marc de l’Atlàntida Film Fest, el documentari parla de l’amistat dels tres artistes i es nodreix de fotogrames de films d’Agustí Villaronga i dels assaigs del disc Ultramar de Maria del Mar Bonet al teatre Principal. Tot unit per la veu de Biel Mesquida, que fa de narrador.

Podeu veure el documentari ací.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]