Maria del Mar Bonet, Agustí Villaronga, Biel Mesquida. La música, el cinema, la poesia. Una amistat de dècades, amb les sinergies de les diferents branques artístiques, sintetitzada en un documentari dirigit per Cesc Mulet. Bonet, Villaronga, Mesquida. I de cop el plaer d’escriure dins l’aigua explica la relació d’aquests tres creadors.

El film, produït per IB3 i La Perifèrica Produccions, és basat en els testimonis vius i directes de la cantant, el cineasta i l’escriptor. Les tres veus s’agermanen al film El mar, basada en la novel·la homònima de Blai Bonet, dirigida per Villaronga i on col·laboraren Mesquida i Bonet.

Estrenat en el marc de l’Atlàntida Film Fest, el documentari parla de l’amistat dels tres artistes i es nodreix de fotogrames de films d’Agustí Villaronga i dels assaigs del disc Ultramar de Maria del Mar Bonet al teatre Principal. Tot unit per la veu de Biel Mesquida, que fa de narrador.

Podeu veure el documentari ací.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb