Blanes

El batlle de Blanes (Selva), Àngel Canosa, ha anunciat que tornarà a penjar la pancarta demanant la llibertat dels presos polítics ‘tan aviat com sigui possible’. Canosa ha recordat que ‘en el seu moment l’anterior alcalde va decidir treure-la’ per complir amb les directrius de la junta electoral espanyol (JEC) sobre els símbols a les façanes dels ajuntaments.

De tota manera, el nou batlle ha recordat que tornarà la pancarta a la façana del consistori per ‘donar compliment a l’acord de ple’ en què per majoria es va aprovar penjar-la. A més, el batlle d’ERC també ha avançat que qualsevol acció que s’hagi de tirar endavant en l’àmbit nacional ‘haurà d’assolir la majoria necessària’ per aprovar-ho en el plenari.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.